Recensies

Lees hier recensies van anderen. Heb ik uw kind geholpen? Laat dan een recensie achter!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rtegenaan Stichtse Vecht
Average rating:  
 13 reviews
 by Merel
Startdatum begeleiding kind: februari 2022

We zijn erg blij met de begeleiding door Frederieke. Ze is betrokken, geduldig en pakt het op een speelse manier aan waardoor onze dochter altijd met veel plezier naar haar toegaat. Naast de inhoudelijke begeleiding werkt ze ook aan het zelfvertrouwen, dat is erg fijn!

 by MariĆ«lle
Startdatum begeleiding kind: September 2020

Onze dochter had veel moeite met automatiseren en het op een logische manier oplossen van sommen. Frederieke zag al snel waar de knelpunten lagen. Onze dochter ging in eerste instantie met veel tegenzin naar Frederieke, maar dat was na de eerste keer meteen over! Frederieke geeft op een speelse en positieve manier begeleiding. Leuke spelletjes en opdrachten die uitdagen. Ze heeft onze dochter enorm op weg geholpen en meer zelfvertrouwen gegeven. Mocht we in de toekomst nog ergens tegenaan lopen dan komen we graag weer terug.

 by Zineb van Breukelen
Startdatum begeleiding kind: 2 jaar geleden ongeveer

Onze zoon Dion ervaart veel steun en hulp van de begeleiding van Frederieke! Naast dat zij super veel kennis heeft en veel weet is zij ook super geduldig en vasthoudend! Super veel waardering voor haar als professional en dat beetje extra!! Iets wat wij zelf en school niet konden bereiken, onze dank is groot.

 by Carolien
Startdatum begeleiding kind: Mei 2018

Frederieke is heel geduldig en stimuleert en begeleidt onze dochter op een manier die zij als zeer prettig ervaart. Frederieke spoort om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken ook de docent(en) aan om input te geven over de leerresultaten. Op deze manier kan er op de juiste punten extra geoefend worden. Kortom: zeer tevreden.

 by Judith
Startdatum begeleiding kind: Mei 2018

Mijn dochter is een beelddenker en heeft veel moeite met automatiseren. Gelukkig (met veel geduld en op een speelse manier) beginnen we stapjes te maken, dankzij Frederieke. Ik ben blij dat we haar hebben gevonden.
Het is ook erg fijn dat het kan onder schooltijd.

 by Sylvia Koppers
Startdatum begeleiding kind: januari 2018

Ik heb als leerkracht mogen samenwerken met Frederieke op mijn school. De samenwerking was heel fijn! De kinderen uit mijn groep gingen heel graag naar haar toe om te oefenen. Heel fijn dat zij meedacht over de doelen, leerlijnen en dat de kinderen spelletjes meekregen om in de klas te oefenen.

 by Yvette
Startdatum begeleiding kind: 1-10-2016

Frederieke begeleidt onze zoon nu een jaar en we zien Mick in kleine stapjes vooruit gaan. Zij doet dat op een positieve en geduldige manier en maakt veel gebruik van spelletjes. Zijn zelfvertrouwen op het gebied van leren is enorm verbeterd en hij gaat graag naar Frederieke.

 by Irma vd pasch
Startdatum begeleiding kind: Mei 2016

Frederieke heeft onze zoon Luuk geholpen onder schooltijd. Luuk ging graag met haar mee en is positief veranderd! Nu heeft Luuk Frederieke niet meer nodig en dat vindt Luuk erg jammer, zo veilig en vertrouwd was het voor hem. Ook voor ons als ouders was de communicatie en het overleg fijn en duidelijk.
Wij kijken zeker terug op een fijne samenwerking met Frederieke!

 by Intern begeleider basisischool
Startdatum begeleiding kind: augustus 2016

Frederieke heeft bij ons op school groepjes kinderen begeleid en daarnaast ook een leerling met een arrangement van het samenwerkingsverband.
Sterke punten zijn haar vakkennis , korte lijnen met de leerkrachten, goede voorbereiding en een evaluatie waardoor direct helder is wat de verbeterpunten/ leerpunten zijn voor de volgende periode.

 by M. Drost
Startdatum begeleiding kind: september 2016

Frederieke is erg geduldig. Ze kijkt samen met de leerling welke doelen ze willen behalen en hoe ze dit samen gaan doen. Ik zie de leerling mooie stappen maken sinds hij door Frederieke uit de klas wordt gehaald. Ze maakt grapjes, stelt hem op zijn gemak. Hij gaat graag aan het werk met Frederieke.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»